Wie zijn wij

Je hebt ons vast wel eens zien rondhuppelen maar, wie zijn wij nou?  

En wie en wat doen deze mensen nou eigenlijk?

Momenteel bestaat ons team uit 5 enthousiaste personen. Laten we beginnen met het oudste organiserend rot in het vak. Jeroen Hoving. Hij organiseert al enkele jaren het dorpsfeest in Grootegast. Jeroen is onze bibliotheek die vol met kennis en ervaring zit. 

Sinds 2022 zijn een aantal leden gevraagd vanuit de organisatie en een ander melde zichzelf aan. 

Bouke de Vries die zichzelf aan melde. Bouke heeft een hart voor de horeca en een hart van goud. Of het nou om een biertje tappen gaat of apparaten halen uit de stad, hij doet het. Dan hebben we Dennis Hoving die zich ook aansloot in de organisatie.  

Dennis is superhandig en weet overal een positieve draai aan te geven. Niks is onmogelijk! Deze mannen vormen al een pracht team. 

Maar het creatieve gedeelte ontbrak. Toen kwam Miranda Wiegman om de hoek. Waar zij begon met de organisatie van de Sinterklaas intocht vloog zij zo door naar de organisatie van het dorpsfeest en het timmerdorp wat ze samen met Dennis heeft weten te realiseren. Miranda is degene die veel verwoord naar het dorp, vrijwilligers aanstuurt en iedereen enthousiast probeert te maken. 

En daar kwam in 2023 Jannie Gerrits. Die helemaal enthousiast was na afgelopen editie van het Dorpsfeest. Ook zij sloot zich aan in de organisatie. Iets wat enorm welkom was want, een dorpsfeest organiseren kost enorm veel tijd en energie. Jannie is een echte vliegende kiep op werkelijk alle gebieden. Horeca, de bands regelen voor de feestavonden en socials bijhouden, ze draait nergens haar hand voor om! Een echte aanwinst. 

Deze vijf mensen vormen een prachtig en enthousiast team met dezelfde visie voor het dorp. Namelijk een levendig, saamhorig dorp creĆ«ren. Iets waar Grootegast volgens ons hard aan toe is. We doen het voor het dorp, met het dorp!